Tel: 08 317 178 | 0735 60 04 99 E-post: info@nackaflyttstad.se

Din erfarna flyttfirma

Behöver du hjälp med flyttstädning och flytthjälp är vi företaget för dig. Genom vår långa erfarenhet kan du alltid känna dig trygg när du anlitar vår flyttfirma, oavsett om du väljer oss för allt från packning till leverans eller om du bara anlitar oss för en viss tjänst. Ditt bohag är i trygga händer med oss.

Ingen flytt är för liten eller för stor

Genom vårt flexibla schema och våra duktiga medarbetare är inget uppdrag för litet eller för stort för oss. Vi flyttar allt från mindre bohag till stora företag och erbjuder flyttstäd för alla sorters lokaler och hem. Allt med samma stora engagemang och goda resultat.

Vi finns med dig från början till slut, från kostnadsfri besiktning till färdigställd inflyttning. Vi hjälper dig gärna packa, eller erbjuder tips på hur du packar smartast för att underlätta din flytt. När du anlitar vår flyttfirma får du professionell hjälp till marknadens kanske bästa pris.

Inom Stockholm eller utomlands?

Vår flyttservice finns tillgänglig i hela Stockholmsområdet. Men vi kan även hjälpa dig som ska flytta utomlands. Det innebär att det inte spelar någon roll om du ska flytta från söder om Stockholm till norr, eller om du ska bosätta dig längst ner i Sverige eller i Spanien. Vi på Nacka Flytt & Transport ställer gärna upp och ser till att ditt bohag kommer fram tryggt, säkert och i tid.

Kontakta oss redan idag och boka din flytt med oss!
Du når oss på telefon 08-317 178 eller mail info@nackaflyttstad.se.