FLYTTA EFTER JOBBET? KVÄLLSFLYTT TIPS

I bland räcker inte tiden till som man tänkt.

Det kan vara svårt att avsätta tid från jobbet eller andra aktiviteter då dygnet ibland har för få timmar. Inga problem! Vi kan nu erbjuda flyttuppdrag när det passar er, allt för att underlätta era flyttplaner.

Några utav våra team påbörjar sina dagar någon gång under eftermiddagen och hjälper er med att byta bostad eller flytta andra föremål. De jobbar alltså inte 16 timmars dagar utan påbörjar sina 8 timmars pass vid uppdragets start, pigga, utvilade och redo att hjälpa er!

Många tror att kostnaden för att flytta på eftermiddagar, kvällar är mycket dyrare än om det utförs under dagen – det stämmer delvis – Men! Nyttjar ni RUT avdraget vid er flytt med start sen eftermiddag, kväll får ni bortsett från Rut avdragets 50% ytterligare 10% utav oss i rabatt.

Detta medför att ni endast behöver betala 40% av arbetskostnaden – dvs 60% mindre kostnad för er! Givetvis omfattar detta inte bara flytt relaterade uppdrag, utan även packning samt transporter till magasinering i väntan på er nya bostad.

Vi lånar ut flyttmaterial kostnadsfritt i 60 dagar, 30 dagar före samt 30 dagar efter avslutat uppdrag.

Är allt packat och klart men skapliga förutsättningar tar det ca 4 tim att flytta 50kvm, 5 tim för 60kvm, 6 tim för 70kvm med en ökning av ca 1 tim per 10kvm normalt möblerat.

Vi har massor av olika storlekar och alternativ på lastbilar, mindre lastbilar på 17kbm, mellan storlekar på 30, 35, 45, 47, 50kbm samt några av Sveriges största på hela 65kbm! När vi utför uppdrag ser vi alltid till att resursen vägs av mot uppdragets storlek, rätt storlek på lastbil och tillräckligt med bemanning för att uppdraget utförs mot den topp kvalité vi har som grund.

Vi lämnar inget åt slumpen.

All personal är kollektivt anställda och gedigen erfarenhet av flytt branschen, delar av flyttavdelningen startades 2010 – Vi firar 10 års Jubileum i år.Kontakta oss redan idag om du har några tankar eller funderingar – Vi har kunskapen !

Välkomna till ett riktigt flyttföretag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *