FLYTTA TILL STOCKHOLM

Efter att Rutadrag flytt blev godkänt har vi märkt en ökning med nästan 40% för bokningar av inrikesflyttar.

Flytta till Stockholm gör vi flera gånger i veckan.

Etab har en gedigen samlad erfarenhet inom flytt branschen, totalt har vi över 10 års erfarenhet. Nacka är det största och mest framgångrika flyttfirma på Nacka, vi kan stolt kalla oss flytt specialister inom flytt, flyttstäd och magasinering. Vårt huvudkontor finns centralt placerat i Nacka, i nära anslutning till Nacka Centrum. Våra flyttlastbilar är på uppdrag dagligen ute vägarna i Sverige. Våra kunder är stor som små, alla med olika önskemål när vi Flytta till Stockholm

Vi kör veckovis flytt uppdrag mellan de största städerna i Sverige, Flytta till Stockholm Stockholm Uppsala Jönköping Kalmar Helsingborg Malmö Trelleborg Simrishamn och Karlskrona.

Står du själv i begreppet av att flytt längre sträckor så erbjuder vi förmånliga priser till samtliga städer.

Här nedan får du även priset direkt på skärmen utan en massa onödiga tidskrävande samtal och mail, snabbt smidigt och enkelt när du Flytta till Stockholm.

Flytta till Stockholm
Vi har specialiserat oss på bland annat bohagsflytt, företagsflytt och magasinering speciellt Flytta till Stockholm För att säkerställa att våra uppdrag sker enligt våra normer och håller den höga kvalitativa service vi jobbar emot äger vi våra lageranläggningar, transportfordon samt att alla våra medarbetare arbetar för oss mot kollektivavtal. Vi håller interna kurser och uppdaterar våra medarbetare med nya smarta sätt att arbeta på, oavsett om det gäller packning inför en flytt eller under ett flyttuppdrag som att Flytta till Stockholm. Det är viktigt för oss att alltid blicka framåt, se nya lösningar och inte stanna i tiden.

Allt för att garantera hög kvalitativa tjänster ut till våra kunder när vi utför Flytta till Stockholm. När du bokar ett uppdrag hos oss, får du en kontaktperson genom hela uppdraget som ser till att alla viktiga delmål handläggs i god ordning. Vi har nya miljöanpassade lastbilar med den senaste flytt utrustningen, allt för att göra ert bostadsbyte snabbt och med perfektion. Samtliga utav våra flyttuppdrag utförs efter Bohag 2010.

Vi arbetar även för att erbjuda helhetslösningar inför ert kommande bostadsbyte

Besiktning.
Material leverans.
Packning.
Bohagstransport.
Flyttstäd med inflyttnings garanti.
Hämtning av flyttmaterial
Samliga utav Nackaflyttstad relocations lageranläggningar har högsta säkerhet, klimatanpassade, larmade och video övervakade när du behöver magasinera vid din Flytta till Stockholm

Vi är ett flyttföretag men skillnaden är att – ”Vi gör det andra gör – Bättre” och lämnar inget åt slumpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *