PLANNER ATT FLYTTA ?

Så var det dags att säga hej då till Hallandsgata, en lägenhet som Pontus och jag föll för omedelbart när vi såg den på Hemnet och visste skulle bli perfekt som vår första gemensamma. Jag minns hur mamma följde med på visningen och hur hon högt poängterade att här finns det ingen diskmaskin och knarrar inte golven? För att hon visste att vi ville ha den och ingen annan kunde ju bo i vår lägenhet! Så där levde vi sen och njöt av den och omgivningen i fem år. Tills det en dag kändes som att det visst kunde bo någon annan där nu. Att det var dags för oss att flytta.

Så vi sa hej då till allt. Parkerna, söderläget, kastanjerna, grannarna, grovsoprummet, balkongen och det knarriga golven. Tackade för fem fina år, lät Lynns längdkurva vara kvar på dörrposten precis som vi låtit förra pojkens längdkurva vara kvar när vi flyttade in.

Sen var det dags att börja sortera, rensa, packa och dra! Två stora loppisar och en massa välgörenhetskassar senare var vi redo. Vi tog hjälp av Nackaflytt som vi brukar anlita för storstäd några gånger om året, men visste ni att de dessutom kan hjälpa till med en hel flytt? Så oerhört smidigt och underlättande för en barnfamilj med fullt upp och en himla massa grejer. Så Nackaflytt hjälpte oss att sortera allt, varsamt packa ner i silkespapper i märkta lådor, ställa lådorna i ordning och sen var det bara att hänga på!

Ett sista hej då innan flyttstädningen. Så skönt att ha en helhetslösning! Vi fick hjälp att hämta vår soffa från pappas lager och dessutom åkte de med vår gamla säng till tippen.

Och så var vi framme på Mosebacke! En grej att tänka på när man tar hjälp av en flyttfirma är att se till att de har både kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle hända på vägen. Det har självklart Nackaflytt , de är ju Sveriges största företag som erbjuder tjänster i hemmet så de känns både trygga och seriösa.

Uppe i lägenheten pågår allt samtidigt. Men vi stressar långsamt.

Jag hade aldrig klarat det utan Nackaflytts hjälp, jag är så glad för deras proffsighet! Snabbt gick det också.

Då är det bara för oss att bo in oss och göra lägenheten till ett hem.

Det ska bli så oerhört spännande att lära känna huset, alla grannar!

Och våra nya kvarter.

Då var det flyttat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *