TRYGG OCH SÄKER MAGASINERING

Magasinering – en trygg och prisvärd lösning
När man inte har plats eller möjlighet att förvara bohaget eller delar av det på annat håll är magasinering ett mycket bra sätt. På källare och vindsutrymmen kan dessutom saker skadas av för hög fuktighet. Det finns också risk för inbrott i oövervakade förråd vilket såklart oroar.

I våra specialanpassade magasin förvaras alla i uppvärmda förråd med larm och bevakning dygnet alla timmar. Självklart har vi också ett ordentligt brandskyddssystem och en heltäckande försäkring.

För oss är det även viktigt att hanteringen av det som ska magasineras utför med högsta noggrannhet och försiktighet. Vi garanterar att vår magasinering är kostnadseffektiv och att all lossning och lastning sker inomhus med egna fordon och personal. Vi erbjuder privatkunder och företag en högkvalitativ magasinering till kokurrenskraftiga priser.

Lösningar beroende på behov
Beroende på det egna behovet kan vi erbjuda olika praktiska och prisvärda upplägg för magasinering. Här kan du läsa mer om några av dessa.

Säsongsmagasinering – Med tanke på vårt klimat behöver man lägga undan saker som inte kommer behövas på ett tag. Det är inte alla som har källare och vind för dessa saker. Det kan handla om sommar- och vinterdäck, skidor, julpynt, golfutrustning, utemöbler, grillar och så vidare som tar mycket plats. Vi hjälper dig!

Kortare magasinering – När man ska genomföra en renovering behöver man tömma hela eller delar av bostaden. Hos oss har du möjlighet att hyra ett uppvärmt förråd för magasinering under kortare perioder.

Flytt från bostad – När man har sålt eller hyrt ut sin bostad omöblerad behöver man magasinera sitt bohag under en tid. Här kan vi också hjälpa dig med magasinering så bohaget är tryggt och säkert förvarade. Meddela oss i god tid så hjälper vi dig!

Magasinering för företag – Många företag behöver lagerutrymme och det kan bli dyrt att sitta med tomma lager. Det är dyrt att ha tomma lager som inte används. Då är det betydligt mer ekonomiskt att hyra ett lagom lagerutrymme av oss istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *