Tjänster

Om det finns en sak som vi skulle vilja dig att tänka på när det gäller oss som företag: det är att vi tänker på dig. Även om det är viktig med vem vi är, det handlar inte om att övertyga dig att vi är bästa.

FLYTTJÄNSTER

Vi erbjuder professionell planering, packning och flytt till privatkunder. Nacka Flytt och Transport AB hanterar alltid din egendom med högsta omsorg och uppmärksamhet. Från de mest känsliga porsliner till de största möblerna – våra kunder kan vara säkra på att allt kommer att packas, skyddas och flyttas säkert och i tid. Vår 14 års erfarenhet visas i vår packningsteknik, lastningsteknik och inredningsteknik. När du anlitar oss erbjuder vi alltid kostnadsfritt besiktningsmöte, gratis offert och alla nödvändiga förpackningsmaterial kan lånas av oss om det behövs. Bara dubbelkolla att du ger tydliga instruktioner på dina önskemål.

FÖRETAGSFLYTT

Vår kunskap och erfarenhet om företagsflytt gör att vi kan ordentligt planera, organisera och hantera alla situationer. Flytt organiseras på det mest resultativa och ekonomiska sättet, vilket orsakar minimum stress i ditt företag. Från att samordna med andra leverantörer för att undvika arbetskonflikter till att effektivisera arbetstid. Är ditt företag i behov av att flytta kontoret till nya lokaler eller kanske en intern omplacering i det befintliga kontoret? Vi utför kontor och företagsflytt, och vi har stor erfarenhet inom området, vilket gör det möjligt för oss att skräddarsy vår service efter dina specifika behov. Alltid fri offert och kostnadsfritt besiktningsmöte.

LÅNGDISTANSFLYTT

Flytt av personliga ägodelar mellan olika städer kräver mycket planering för oss. Nacka Flytt och Transport AB strävar kontinuerligt över att överstiga alla våra kunders förväntningar. Alla tjänster är full licensierade och ansvarsförsäkrade, från den första hämtningen från din nuvarande bostad till leveransen till din nya bostad. När du planerar ditt flytt, vill du ha en exakt uppskattning av dina utgifter på förhand. Nacka Flytt och Transport AB tillhandahåller, på din begäran, en icke bindande skriftlig offert. Du kan alltid be om råd från våra flyttspecialister vad gäller vid varje uppskattning som vi hade gjort åt er så att ni får mer fördjupat information.

SPECIELLA FLYTT

Våra flyttbilar och erfarna medarbetare kan hämta, transportera och leverera företagets känsligaste föremål. Från elektronisk utrustning och känsliga småsaker till den mest känsliga maskiner. Låt specialister på Nacka Flytt och Trasport AB flytta de känsligaste föremål för att vara säkra på att företagets mest värdefulla behörigheter transporteras på ett säkert sätt. Nacka Flytt och Trasport AB har varit en säkert transport för antikt och konst i 14 år. Från lastning i lastbil och placering på ny plats, packning, speciell hantering av antika föremål till hemleverans och magasinering, du kan alltid vara säker på att proffs på Nacka Flytt och Trasport AB hanterar varje föremål med omsorg och uppmärksamhet på detaljer det förtjänar.

INTERNATIONELLA FLYTT

När du flyttar utomlands var noga med att planera i god tid och läs på om det nya landet. Nacka Flytt and Transport AB kommer att hantera din flytt till ett annat land på ett professionellt sätt. Vi erbjuder en heltäckande dörr till dörr flytt för att möta alla dina behov och budget. Vi hanterar alla nödvändiga steg från start- till slutdestination. Som experter i flytt med service över hela världen, vi känner till många flytt metoder och vi har system och arbetskraft på plats för att säkerställa att allt kommer till rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi kommer att erbjuda dig konkurrenskraftiga priser, konsekvent och tillförlitligt råd och säkerhet, lagringsutrymme – om det behövs, och en särskild packnings service av vår personal som utbildades för att packa varor.

FLYTTSTÄDNING

Vi erbjuder alltid flyttstädning till våra kunder som flyttar. Vi kan också erbjuda endast städning men föredrar att göra det för dem som flyttar med vår hjälp. Vår flyttstädning är komplett och hos oss är fönsterputs inkluderat i priset.Vi bifogar en checklista till alla våra offerter. Vi har lång erfarenhet av rengöring. Naturligtvis gör vi ett professionellt jobb, men oavsett hur försiktig du är när du städar finns det alltid några personer som hittar detaljer som de inte är nöjda med. Vi undviker aldrig klagomål, vi accepterar och åtgärdar så fort som möjligt för att lösa problemet. Städning är RUT-avdragsgillt. Genom att kombinera både flyttstädning och flytt vi kan erbjuda våra kunder ett attraktivt pris som faktiskt kan konkurrera med det billigaste.