Flyttfirma i Lidingö

Utforska Nacka Flytt och Transport AB, din pålitliga flyttfirma på Lidingö. Vi fokuserar på attgöra din flytt till eller från Lidingö enkel och bekymmersfri.

Få offert inom 24 timmar!

Få offert inom 24 timmar!

Flyttfirma i Lidingö

Välkommen till Nacka Flytt och Transport AB – Din pålitliga flyttfirma på Lidingö. Vi på Nacka Flytt och Transport AB är stolta över att vara din dedikerade flyttpartner på Lidingö. Med lång erfarenhet och en stark förankring i området erbjuder vi skräddarsydda flyttjänster som möter dina unika behov. Vår passion är att göra varje flytt till och från Lidingö smidig och stressfri. Nacka Flytt och Transport AB är inte bara en flyttfirma; vi är en del av Lidingö, och det återspeglas i vårt engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster till våra grannar och vänner. Upptäck varför vi är det självklara valet för flytttjänster på Lidingö.

Varför Välja Oss på Lidingö:

Lokal Expertis:

Vi förstår vikten av att känna till varje gata och hörn på Lidingö. Med lokal expertis kan vi anpassa varje flytt efter områdets unika behov och säkerställa en smidig övergång för våra kunder.

Personligt Engagemang:

På Nacka Flytt och Transport AB är vi inte bara en leverantör av flytttjänster; vi är en del av samhället på Lidingö. Vårt personliga engagemang gör oss uppmärksamma på dina specifika krav och möjliggör skräddarsydda lösningar för varje flyttuppdrag.

Pålitlighet och Erfarenhet:

Med års erfarenhet och en pålitlig tjänsterekord är Nacka Flytt och Transport AB det förtroende som Lidingöbor väljer för sina flyttbehov. Vårt dedikerade team av erfarna flyttexperter garanterar att varje moment av din flytt hanteras med precision och omsorg.

Våra Tjänster på Lidingö:

Nacka Flytt och Transport AB erbjuder en omfattande uppsättning flytttjänster på Lidingö för att möta dina specifika behov. Vi strävar efter att göra varje flyttupplevelse så smidig och effektiv som möjligt. Nedan hittar du våra primära tjänsteområden:

Bohagsflytt:

Oavsett om det är från ett hus, lägenhet eller kontor – vi tar hand om alla detaljer för en trygg och problemfri bohagsflytt.

Företagsflytt:

Vi specialiserar oss på företagsflyttar och erbjuder skräddarsydda lösningar för att minimera avbrott och säkerställa en smidig övergång för ditt företag.

Packningstjänster:

Våra professionella packare ser till att ditt gods hanteras med omsorg och effektivitet. Vi tillhandahåller även förpackningsmaterial av hög kvalitet.

Monterings- och Demonteringsservice:

Vi tar hand om att montera och demontera möbler samt andra större föremål för att underlätta din flytt.

Magasinering:

Behöver du temporär förvaring? Vi erbjuder säker och bekväm magasinering för ditt bohag under övergångsperioder.

Flyttstädning:

Vår professionella städtjänst ser till att ditt gamla hem eller kontor lämnas i toppskick efter flytten.

Kontakta oss

Oavsett om du planerar en stor företagsflytt eller bara behöver hjälp med packningen, är Nacka Flytt och Transport AB redo att möta dina unika flyttbehov. Kontakta oss för att skräddarsy din flyttupplevelse på Lidingö.

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

FAQ

Hur kan jag boka era tjänster på Lidingö?

Det är enkelt att boka våra tjänster. Du kan antingen ringa oss direkt eller fylla i vårt online-formulär för en snabb och enkel bokningsprocess.

Vilka områden på Lidingö täcker ni?

Vi täcker hela Lidingö och dess omgivningar. Vårt team är väl förtrogna med varje kvarter och gata, vilket gör att vi kan hantera flyttar från och till alla delar av området.

Erbjuder ni även packningstjänster på Lidingö?

Ja, vi erbjuder professionella packningstjänster på Lidingö. Våra erfarna packare hanterar ditt bohag med noggrannhet och använder högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att allt når fram i bästa skick.

Kan ni hjälpa till med montering och demontering av möbler?

Absolut, vårt erfarna team tar hand om montering och demontering av möbler för att underlätta din flyttupplevelse på Södermalm.

Här finns vi

Få offert inom 24 timmar!