Flytttjänster från Stockholm till Lund

Få offert inom 24 timmar!

Flytttjänster från Stockholm till Lund

Introduktion

Nacka Flytt är specialiserade på långdistansflyttar från Stockholm till Lund. Vi förstår att en långdistansflytt kan vara både spännande och stressande, och vårt mål är att göra din flytt så smidig och problemfri som möjligt. Varför välja oss? Vi erbjuder professionella tjänster, enastående kundservice och skräddarsydda lösningar för att möta dina behov.

Våra Service

Planering och organisering

Vi planerar noggrant innan vi börjar varje flytt. Att skapa en omfattande flyttplan som är anpassad till dina specifika behov och tidsramar kan göras av vårt professionella team. Vi tar hand om alla detaljer så att du kan koncentrera dig på andra saker.

Förpackning och förpackning

Vårt första prioritet är att säkerställa att dina ägodelar är säkra. För att säkerställa att allt från möbler till känsliga föremål är ordentligt skyddat under transporten, erbjuder vi professionell packning med högkvalitativa material.

Transportmedel

Vi kan transportera dina värdesaker säkert och effektivt med våra moderna, välutrustade fordon. Vi övervakar noggrant hela transporten och håller dig informerad om hur din flytt går.

Packning och förpackning

Vi hjälper dig att packa och montera dina möbler när vi kommer till ditt nya hem i Lund. Så att du snabbt kan känna dig hemma, ser vårt team till att allt placeras där du vill ha det.

Fördelar med att anlita vår expertis och erfarenhet

Vi garanterar en hög standard på alla våra tjänster tack vare många års erfarenhet i branschen och ett team av utbildade professionella. Vi är stolta över vår förmåga att hantera långdistansflyttar.

Kundens behov och service

Vi är dedikerade till att ge dig förstklassiga tjänster. Vår kundsupport är tillgänglig för att svara på dina frågor och ge hjälp när du behöver den.

Säkerhet och finansiering

Vi behandlar dina ägodelar noggrant. Vi ger dig extra trygghet och lugn eftersom vår försäkring täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten.

Proceduren

Kontakt och förfrågan

Kontakta oss för en offert utan kostnad. Vi bedömer först dina behov och ger dig en omfattande plan med priser för din flytt.

Dagen för avresan

Vårt team kommer att vara på plats i god tid på flyttdagen. Vi säkerställer säker transport till Lund genom att noggrant förvara dina tillhörigheter.

Efter resan

Vi kommer att kontakta dig efter flytten för att se till att allt har gått som planerat. Om du behöver ytterligare hjälp fortsätter vi att stödja dig även efter flytten.

Slutförande

Slutligen är vi det bästa valet för din flytt från Stockholm till Lund på grund av vår erfarenhet, professionalism och kundfokus. Upptäck skillnaden med vår tjänst genom att boka din flytt idag. Vi ser fram emot att kunna bistå dig.

text

20 KBM LASTBIL

500 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

25 KBM LASTBIL

600 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

35 KBM LASTBIL

750 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

text

45 KBM LASTBIL

850 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

Få offert inom 24 timmar!