Flyttfirma i Södertälje

Välkommen till Nacka Flytt och Transport AB – din pålitliga partner för en smidig flytt i Södertälje! Vi är specialister på att göra din flytt i Södertälje enkel och problemfri.

Få offert inom 24 timmar!

Utforska Nacka Flytt och Transport AB, din dedikerade samarbetspartner för flytt i Södertälje.

Vi är stolta över att vara en del av Södertäljes unika atmosfär och historia. Hos oss strävar vi inte bara efter att erbjuda en flyttservice utan en skräddarsydd upplevelse anpassad för Södertälje, där varje detalj är noggrant övervägd för att göra din flytt minnesvärd.

Våra Tjänster i Södertälje

text

Vi erbjuder professionell planering, packning och flytt till privatkunder. Nacka Flytt och Transport AB hanterar alltid din egendom med högsta omsorg…

text

För företag i Södertälje erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att minimera störningar och säkerställa en smidig övergång till den nya arbetsplatsen. Vi förstår vikten av affärsstabilitet.

text

Flytt av personliga ägodelar mellan olika städer kräver mycket planering för oss. Vi strävar kontinuerligt över att överstiga alla våra kunders förväntningar…

text

Våra flyttbilar och erfarna medarbetare kan hämta, transportera och leverera företagets känsligaste föremål. Från elektronisk utrustning…

text

När du flyttar utomlands var noga med att planera i god tid och läs på om det nya landet. Vi kommer att hantera din flytt till ett annat land på ett professionellt sätt…

text

Vår flyttstädning fokuserar inte bara på att lämna utrymmet rent, utan också på att vara miljömedveten. Vi använder hållbara städprodukter och metoder för att minimera vår påverkan

Varför Välja Oss i Södertälje:

Unika Lösningar:

Precis som varje del av Södertälje är varje flytt unik för oss. Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta de specifika behoven hos våra grannar i Södertälje, vilket garanterar en personlig och anpassad upplevelse.

Lokal Insikt:

Vår djupa förankring i Södertälje innebär att vi inte bara navigerar genom gatorna; vi förstår också kulturen och dynamiken i varje del av området. Det gör att vi kan erbjuda mer än bara en flytt – en sömlös övergång för dig och din familj.

Engagerat Team:

Nacka Flytt och Transport AB är inte bara en arbetsplats; vi är en familj. Vårt engagerade team står redo att lyssna på dina önskemål, hantera eventuella utmaningar och göra hela flyttprocessen så enkel och trygg som möjligt.

Upptäck skillnaden med Nacka Flytt och Transport AB – din lokala partner för flytttjänster i Södertälje.

Vi är här för att göra din flyttupplevelse personlig, smidig och skräddarsydd för just dig.

text

20 KBM LASTBIL

500 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

25 KBM LASTBIL

600 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

35 KBM LASTBIL

750 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

text

45 KBM LASTBIL

850 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

Mer om våra Tjänster

Nacka Flytt och Transport AB strävar efter att erbjuda en varierad upplevelse för din flytt i Södertälje. Vår fokuserade service är utformad för att möta de specifika behoven hos det mångsidiga samhället i Södertälje. Upptäck våra distinkta tjänster som sätter din bekvämlighet och tillfredsställelse i centrum:

Personlig Hemflytt:

Varje hemflytt är unik, precis som varje invånare i Södertälje. Vi anpassar våra tjänster för att passa din livsstil och skapa en personlig och bekväm flyttupplevelse.

Konstnärlig Packningsservice:

Vår packningsservice är inte bara praktisk utan även konstnärlig. Vi behandlar varje föremål med omsorg och kreativitet för att skapa en säker och estetiskt tilltalande flyttupplevelse.

Flexibel Lagring:

Behöver du utrymme under övergångsperioden? Vår flexibla lagring erbjuder säker förvaring för ditt bohag, vilket ger dig den frihet du behöver.

Kontakta oss

Oavsett om du är boende, företagare eller konstnär i Södertälje, är Nacka Flytt och Transport AB redo att anpassa våra tjänster för att möta dina specifika behov. Kontakta oss för en flyttupplevelse där varje detalj är unikt utformad för dig.

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

FAQ

Varför ska jag välja Nacka Flytt och Transport AB för min flytt i Södertälje?

Nacka Flytt och Transport AB är djupt förankrade i Södertälje och strävar efter att erbjuda en personlig och anpassad flyttupplevelse. Vi har lokal förståelse, skräddarsydda lösningar och ett engagerat team som gör din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Vilka tjänster erbjuder ni för företagsflytt i Södertälje?

För företag i Södertälje erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att minimera störningar och säkerställa en smidig övergång till den nya arbetsplatsen. Vår fokus ligger på att förstå affärsstabilitet och möta de specifika behoven hos ditt företag under flytten.

Hur skiljer sig er konstnärliga packningstjänst från andra flyttfirmor i Södertälje?

Vår packningstjänst är inte bara funktionell utan också konstnärlig. Vi behandlar varje föremål med omsorg och kreativitet, vilket skapar en säker och vacker flyttupplevelse. Varje packning är skräddarsydd för att passa dina behov och föremål.

Vad gör er miljömedvetna flyttstädning unik?

Vår miljömedvetna flyttstädning fokuserar inte bara på att lämna utrymmet rent, utan också på att vara hållbar. Vi använder miljövänliga städprodukter och metoder för att minimera vår påverkan på miljön och skapa en hälsosam omgivning efter flytten.

Här finns vi

Få offert inom 24 timmar!