Flyttfirma i Nykvarn
Säker och effektiv flytthjälp

Välkommen till Nacka flytt och transport AB – din flyttfirma i Nykvarn. Vi har mångfaldig erfarenhet i flyttbranschen och erbjuder allt inom flytt, transport och flyttstädning i Nykvarn.

Få offert inom 24 timmar!

Få offert inom 24 timmar!

Varför välja oss i Nykvarn?

text

Professionalism

Vår långa erfarenhet och professionella personal säkerställer en smidig och stressfri flyttupplevelse för dig.

text

Trygghet

Vi värnar om dina ägodelar som våra egna. Med vår noggranna packning och säkra transport kan du lita på att dina saker kommer fram oskadda.

text

Anpassade Tjänster

Oavsett om det är en hemflytt, kontorsflytt eller internationell flytt, skräddarsyr vi våra tjänster efter dina specifika behov för att göra din flytt så smidig som möjligt.

text

Prisvärdhet och Tydlighet

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnader. Ingen dold avgiftspolicy – du vet exakt vad du betalar för, vilket gör oss till det prisvärda valet för din flytt.

Vi erbjuder

Privatflytt & Bohagsflytt

Vi gör din privatflytt eller bohagsflytt till en enkel och stressfri upplevelse i Nykvarn. Med års erfarenhet och pålitlig service erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina unika behov. Oavsett om du endast är behov av bärhjälp eller om du vill att vi skall göra allt från att packa och flytta till att packa upp så hjälper vi er med detta.

Med oss får du ett lågt pris men hög kvalitet. Vi kommer att göra din flyttdag till en av de mest minnesvärda i ditt liv, full av positiva känslor.

Varmt välkommen!

Företagsflytt & Kontorsflytt

Vi är experter på att hantera företagsflyttar med precision och professionalism, vilket gör oss till det självklara valet för ditt företags behov i Nykvarn. Vi tar hand om dina affärsresurser som om de vore våra egna. Varje objekt packas och transporteras med precision för att säkerställa att allt når din nya plats intakt och redo för arbete.

Med vår långa erfarenhet av att flytta kontor kommer det göra processen väldigt enkel för er.

Flyttstädning

Vår tjänst garanterar en genomgripande städning av ditt boende i Nykvarn, där varje detalj får den uppmärksamhet den förtjänar. Genom att överlåta städningen till oss sparar du värdefull tid och energi. Vi tar hand om varje aspekt, från dammsugning till fönsterputsning. Vi förstår att varje boende är unikt. Vår flyttstädning skräddarsys för att möta dina specifika behov och förväntningar.

Speciell flytt

Från elektronisk utrustning och känsliga småsaker till den mest känsliga maskinen. Låt våra specialister flytta de känsligaste föremålen för att ni ska vara säkra på att företagets mest värdefulla behörigheter transporteras på ett säkert sätt i Nykvarn. Nacka Flytt och Transport AB har varit en säkert transport för antikt och konst i 14 år. Från lastning i lastbil och placering på ny plats, packning, speciell hantering av antika föremål till hemleverans och magasinering.

Långdistansflytt

Att flytta till en ny stad eller ett nytt land är stressigt och psykiskt påfrestande, då det är mycket som ska hinnas med utöver själva flytten. Det är många andra tankar i fokus förutom flytten. Vi rekommenderar er istället att överlåta flytten till någon annan som är vana med långdistansflytt.

Varför välja oss för långdistansflytt?

Era tillhörigheter är viktiga för oss. Vi garanterar en säker och skyddad transport genom noggrann packning och användning av säkra transportmetoder. Vi är vana med långdistansflytt och erbjuder konkurrenskraftiga priser. Låt oss ta hand om allt det fysiska och mentala för logistik och planering så kan ni fokusera på allt annat som hör till er flytt.

Internationell flytt

Genom vårt internationella nätverk jobbar vi från dörr och dörr som omfattar packning, lastning, transport, frakthandlingar, förtullning, försäkring och leverans över hela världen. Vi ser till att er flytt är enkel och problemfri oavsett storlek och destination! Vi erbjuder också flytt mellan fler områden internationellt. Våra medarbetare klarar omlastning och lagring av gods utan svårigheter och på ett tryggt och säkert sätt.

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

Få offert inom 24 timmar!