Flyttfirma från Skåne till Stockholm

Få offert inom 24 timmar!

text

Vi utför alla former av flyttar från Skåne till Stockholm

Välkommen till Nacka flytt och transport AB. Vi har mångfaldig erfarenhet i flyttbranschen och erbjuder allt inom flytt, transport och flyttstädning från Skåne till Stockholm. Om du behöver flytta kan du lämna över hela arbetet till oss medan du lutar dig tillbaka och kan istället fokusera på att flytta till din nya bostad i Stockholm. Vi arbetar med allt från mindre till större projekt som lägenheter och stora hus. Oavsett storlek på flytten hjälper vi er gärna med er framtida flytt till Stockholm! Kontakta oss idag för en offert.

text

En professionell flyttfirma från Skåne till Stockholm

Nacka Flytt och Transport AB hanterar alltid din egendom med högsta omsorg och uppmärksamhet. Från de mest känsliga porsliner till de största möblerna – våra kunder kan vara säkra på att allt kommer att packas, skyddas och flyttas säkert och i tid. Vår 14 års erfarenhet visas i vår packningsteknik, lastningsteknik och inredningsteknik. När du anlitar oss erbjuder vi alltid kostnadsfritt besiktningsmöte, gratis offert och alla nödvändiga förpackningsmaterial kan lånas av oss om det behövs.

text

Inga problem att flytta tungt från Skåne till Stockholm

Har ni särskilda möbler eller material som är tungt och behöver flyttas? En piano kanske? Då är vi det rätta företaget för dig. Tunga möbler och material kan vara bökigt att flytta själv. Våra medarbetare har kunskap, erfarenhet och utrustningen för att hantera tunga lyft. Vår flyttfirma anpassar efter de krav som ställs vid den specifika flytten.

text

Våra medarbetare hjälper till med flytt varje dag till Stockholm. Hur ofta flyttar du?

Vi på Nacka flytt och transport AB finns till hands för att ditt nästa steg i livet ska bli ett fint minne som möjligt. En flytt kan ses som ett projekt som kräver en del flyttkartonger, flytthjälp, kanske pianoflytt, kontorsflytt och det kan leda till onödig stress och extra arbete om det inte utförs på korrekt sätt. Vår flyttfirma ser till att du känner glädje under flytten medan vi sköter din flytthjälp. Oavsett vad du har för behov finns vi redo för dina önskemål.

Välkomna att kontakta oss för en offert!

Boka städ eller flytt!