Flyttfirma i Söderort

Välkommen till Nacka Flytt och Transport AB – din pålitliga partner för flytt i Söderort! Vi är experter på att göra din flytt i Söderort enkel och smidig.

Få offert inom 24 timmar!

Få offert inom 24 timmar!

Professionell Flyttjänst i Söderort

Vi på Söderort Flytt och Transport AB är dedikerade till att leverera högkvalitativa flyttservice för invånarna i Söderort. Vår expertis sträcker sig över hela området, och vi är väl bekanta med varje kvarter och dess unika behov.

Erbjudna tjänster

Vi förstår att varje flytt är unik och kräver skräddarsydda lösningar. Därför erbjuder Söderort Flytt och Transport AB ett brett utbud av tjänster för att möta dina specifika behov och göra hela flyttprocessen så smidig som möjligt.

1. Packningstjänster

Våra erfarna packningsexperter tar hand om allt från finporslin till kläder och elektronik. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att dina ägodelar når sin destination i perfekt skick. Med vår packningstjänst kan du känna dig trygg och fokusera på att förbereda dig för det nya kapitlet i ditt liv.

2. Transporttjänster

Oavsett om du flyttar inom Söderort eller över hela Stockholm, har vi den perfekta transportlösningen för dig. Våra moderna fordon och professionella förare garanterar att dina ägodelar transporteras säkert och effektivt till din nya destination. Vi strävar efter punktlighet och noggrannhet för att göra hela transportprocessen så problemfri som möjligt.

3. Montering och Demontering

Vi förstår att möbler och andra stora föremål kan vara en utmaning att hantera vid flytt. Våra kunniga team tar hand om montering och demontering av möbler enligt behov. Vi ser till att allt återmonteras på din nya plats med precision och omsorg, vilket sparar dig tid och möda.

4. Specialiserade Flyttjänster

Oavsett om du har behov av att flytta känsliga konstverk, värdefulla antikviteter eller andra speciella ägodelar, kan vi skräddarsy specialiserade tjänster för att säkerställa att dessa föremål behandlas med extra omsorg och uppmärksamhet.

5. Företagsflytt

För företagare i Söderort erbjuder vi omfattande företagsflytttjänster. Vi strävar efter att minimera avbrott i din verksamhet och säkerställa att allt från kontorsmöbler till känslig teknisk utrustning hanteras med precision och effektivitet.

Med Söderort Flytt och Transport AB kan du vara säker på att varje aspekt av din flytt hanteras med professionalism och omsorg. Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och få en skräddarsydd plan för din kommande flytt i Söderort.

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

FAQ

Hur långt i förväg bör jag boka min flytttjänst?

Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt för att säkerställa tillgänglighet, särskilt under högsäsonger. Det ger oss också möjlighet att planera och förbereda oss för din specifika flytt.

Vad ingår i era standard flyttjänster?

Våra standardtjänster inkluderar transport av dina ägodelar, packning och montering/demontering av möbler. Varje flytt är unik, och vi anpassar våra tjänster efter dina behov.

Kan ni hantera internationella flyttar från Söderort?

Ja, vi har erfarenhet av internationella flyttar och kan hjälpa dig med alla logistiska utmaningar som kan uppstå vid en sådan flytt. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få skräddarsydd rådgivning.

Vad gör jag om jag har speciella föremål att flytta, som pianon eller konstverk?

Vi har erfarenhet av att hantera specialiserade ägodelar som pianon och konstverk. Informera oss om dessa föremål när du kontaktar oss, så kan vi skräddarsy våra tjänster för att möta deras specifika krav.

Här finns vi

Få offert inom 24 timmar!