Flyttfirma Malmö Stockholm - Nacka Flytt och Transport AB

Få offert inom 24 timmar!

Flyttföretag från Malmö till Stockholm

Vi på Nacka Flytt förstår vikten av att flytta långt och smidigt. Vi är din pålitliga partner för alla dina långdistansflyttbehov mellan Malmö och Stockholm tack vare vår långa erfarenhet.

Vad är skälet till att välja Nacka Flytt?

Professionalism

Vi är experter på flyttning och tar hand om alla detaljer, från packning till transport och uppackning. Våra experter på flyttning säkerställer att dina ägodelar behandlas med största omsorg och respekt.

Personaliserade lösningar

Varje flytt är annorlunda. Därför skapar vi flyttlösningar som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Vi har kompetensen och resurserna för att göra din flytt säker och effektiv, oavsett om du flyttar ett mindre hushåll eller ett stort hushåll.

Att flytta långt bort: Vad du bör förvänta dig

Dina föremål måste transporteras över mer än 600 kilometer mellan Malmö och Stockholm. Förberedelse och planering krävs för att säkerställa att allt går som planerat.

Vi börjar med en grundlig konsultation för att förstå dina behov innan vi skapar en exakt flyttplan. För att säkerställa att allt går enligt plan måste du bestämma tidsramar, packningsmetoder och transportsätt. Att resa långt innebär att vi måste tänka på saker som väder, trafik och eventuella övernattningar på vägen.

För att skydda dina ägodelar under transporten använder vårt team kvalitetspackmaterial. Vi hanterar noggrant allt från möbler och elektronik till ömtåliga föremål. Lastningen sker på ett systematiskt sätt för att maximera utrymmet och för att garantera säker transport. Transport och leverans kräver extra försiktighet när du reser långt för att undvika skador under transporten.

Vi kan säkert och snabbt transportera dina föremål från Malmö till Stockholm med hjälp av moderna, välvårdade flyttbilar. Vi ger dig uppdateringar under hela resan och ser till att allt kommer fram i tid och i gott skick. Vi kan hantera eventuella oförutsedda händelser som kan uppstå längs vägen, som vägavstängningar eller trafikomläggningar, tack vare vår erfarenhet av att flytta långt.

Speciella problem med att flytta långt bort

Tidsplan

Att flytta långt kräver noggrann planering. Vi kommer att samarbeta med dig för att skapa en realistisk tidtabell som tar hänsyn till varje steg i flytten. Vårt mål är att göra din flytt så smidig som möjligt och minimera störningar i din dagliga rutin.

Logistik

Att planera en mängd logistikdetaljer är ofta nödvändigt när man flyttar långt bort. Till att ge parkeringstillstånd i Stockholm och Malmö och ta hand om eventuella lagringsbehov under transporten. Vi har de resurser och kontakter som krävs för att effektivt hantera dessa problem.

Säkerhet

Vårt första prioritet är att säkerställa att dina ägodelar är säkra. För att klara den långa resan är det viktigt att allt är ordentligt förpackat och säkrat. Under transporten kan dina tillhörigheter skyddas av våra lastbilars sofistikerade säkerhetssystem.

Kundnöjdhet är i centrum

Tillgänglighet och flexibilitet

Vi är medvetna om att flyttkraven kan variera beroende på dina schemaläggningar och tidskrav. Vårt mål är att hjälpa dig att flytta så smidigt och stressfritt som möjligt. Vi är redo att hjälpa till om du behöver flytta omedelbart eller planerar långt i förväg.

Kompetens och erfarenhet

Vi har byggt upp en betydande erfarenhet och kompetens inom långdistansflyttar efter många framgångsrika flyttar. Våra kunders recensioner visar våra exceptionella service och tillförlitlighet. Vårt mål är att tillhandahålla tjänster som våra kunder kan lita på gång på gång.

text

20 KBM LASTBIL

500 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

25 KBM LASTBIL

600 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

35 KBM LASTBIL

750 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

text

45 KBM LASTBIL

850 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

Få offert inom 24 timmar!