Flyttfirma mellan Stockholm och Göteborg

Få offert inom 24 timmar!

Flyttfirma mellan Stockholm och Göteborg

Nacka Flytt är ett väletablerat flyttföretag med över 20 års erfarenhet av att assistera kunder med flyttningar mellan Stockholm och Göteborg. Vi förstår vikten av en smidig och problemfri flytt, oavsett om det gäller en liten lägenhet eller ett stort hushåll. En flytt mellan dessa två städer kan innebära utmaningar, men med vår expertis och noggranna planering säkerställer vi att hela processen går smidigt.

Varför välja Nacka Flytt?

Pålitlighet

Pålitlighet är kärnan i vår verksamhet. Vi värdesätter våra kunders förtroende och erbjuder garantier som ger dem trygghet under hela flyttprocessen. Våra kunder kan lita på att vi hanterar deras ägodelar med största omsorg och respekt.

Effektivitet

Effektivitet är också av högsta prioritet. Våra väl utbildade och erfarna flyttare arbetar systematiskt för att minimera väntetider och försäkra en smidig övergång från den gamla bostaden till den nya. Vi använder modern utrustning och välunderhållna fordon för att säkerställa en snabb och säker flytt.

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet har alltid varit vår drivkraft, och vi är stolta över de utmärkta omdömen och positiva referenser vi fått från nöjda kunder genom åren. Deras välbefinnande är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Planeringsprocessen

En välplanerad flytt är en framgångsrik flytt. Hos Nacka Flytt erbjuder vi en omfattande planeringsprocess för att säkerställa att varje steg i din flytt är noggrant förberett.

Konsultation

Varje flytt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar kundens specifika behov och önskemål. Våra flyttexperter kommer att samarbeta med dig för att skapa en detaljerad plan som täcker alla aspekter av flytten, från packning till transport och uppackning.

Offert

Baserat på denna information tar vi fram en detaljerad offert med transparent prissättning, utan några dolda avgifter. Vår prissättning återspeglar den höga kvaliteten på våra tjänster och säkerställer att du får valuta för pengarna.

Tidsplan

Vi samordnar noggrant tidtabellerna för att garantera en smidig flytt utan onödiga förseningar. Vårt mål är att göra flyttdagen så smidig som möjligt för dig, genom att undvika stress och oväntade problem.

Miljövänliga Flyttlösningar

Nacka Flytt tar miljöhänsyn på allra största allvar. Vi strävar ständigt efter att minska vår miljöpåverkan genom användning av återvinningsbara förpackningsmaterial och bränsleeffektiva fordon. Vi uppmuntrar också våra kunder att göra mer miljövänliga val genom att erbjuda gröna tips, såsom att källsortera och minimera onödig konsumtion inför flytten.

Lokalkännedom och Erfarenhet

Vår djupa förståelse för områdena Stockholm och Göteborg är en av våra stora fördelar.

Områdeskännedom

Nacka Flytt har djupgående lokalkännedom om både Stockholm och Göteborg, inklusive deras trafikmönster och bästa vägar. Denna kunskap gör att vi kan planera och genomföra flyttar mer effektivt och undvika vanliga problem som trafikstockningar.

Specifika Utmaningar

Långa flyttningar mellan städer kan innebära specifika utmaningar. Vi har erfarenhet av att hantera dessa utmaningar, inklusive säker lastning och lossning, samt att säkerställa att alla dina ägodelar transporteras säkert över längre avstånd.

Säkerhet och Trygghet

Säkerheten för dina ägodelar är vår högsta prioritet.

Säkerhet

Vi har strikta rutiner för att säkerställa att allt hanteras med största försiktighet under flytten. Våra flyttare är utbildade i säkra lyfttekniker och vi använder specialutrustning för att hantera ömtåliga föremål.

Försäkringar

Som extra trygghetsgaranti erbjuder vi omfattande försäkringar som skyddar dina tillhörigheter mot eventuella skador eller förluster. Detta innebär att du kan känna dig trygg med att dina saker är i goda händer.

Specialtjänster

Nacka Flytt erbjuder också specialiserade tjänster för olika behov.

Företagsflytt

Förutom privatbostäder hanterar vi även företagsflytt och kontor där särskild planering och hänsyn krävs. Vår erfarenhet och effektivitet gör att vi kan genomföra företagsflyttar med minimal störning för din verksamhet.

Internationella Flyttningar

För kunder som behöver flytta utanför Sverige erbjuder vi internationella flyttjänster. Vi har erfarenhet av att hantera alla aspekter av internationella flyttar, inklusive tullklarering och logistiksamordning.

Sammanfattning

Nacka Flytt är din pålitliga partner för flyttningar mellan Stockholm och Göteborg. Med vår erfarenhet, pålitlighet och engagemang för kundnöjdhet, gör vi varje flytt så smidig och stressfri som möjligt. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation och offert för din nästa flytt. Låt oss hjälpa dig att göra din flytt till en positiv upplevelse.

text

20 KBM LASTBIL

500 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

25 KBM LASTBIL

600 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

35 KBM LASTBIL

750 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

text

45 KBM LASTBIL

850 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

Få offert inom 24 timmar!