Flytttjänster från Stockholm till Helsingborg

Få offert inom 24 timmar!

Långdistansflytt Stockholm till Helsingborg

Att flytta långt kan kännas överväldigande, men med rätt hjälp kan processen bli smidig och stressfri. På Nacka Flytt är vi experter på långdistansflyttar och strävar alltid efter att göra din flyttupplevelse så positiv som möjligt. Oavsett om du flyttar från en lägenhet eller ett stort hus, finns vi här för att underlätta din flytt från Stockholm till Helsingborg.

Planering av din flytt

Förberedelser inför flytten

Att förbereda sig inför en långdistansflytt är nyckeln till framgång. Vi rekommenderar att börja med en detaljerad checklista som hjälper dig att hålla koll på allt från packning till administration. För bästa resultat, börja packa i god tid och märk alla lådor tydligt. Tänk också på att meddela adressändringar till relevanta parter i god tid.

Våra tjänster

Helhetslösningar för din flytt

På Nacka Flytt erbjuder vi en rad tjänster för att möta dina behov:

Packning: Professionell packning av dina ägodelar för att säkerställa att de transporteras säkert.
Transport: Säkra transporter med moderna fordon som är utrustade för att hantera alla typer av bohag.
Uppackning: Vi hjälper dig att packa upp och komma i ordning i ditt nya hem i Helsingborg.

Vi erbjuder även försäkringar och säkerhetsåtgärder för att ge dig extra trygghet under flytten.

Transport och logistik

Säker och effektiv transport

Vi på Nacka Flytt tar transporten av dina ägodelar på största allvar. Våra fordon är utrustade med den senaste teknologin för att säkerställa en säker och effektiv transport. Vi planerar ruttoptimering noggrant för att minimera restiden och säkerställa att dina ägodelar kommer fram i perfekt skick.

Kundupplevelser

Röster från våra nöjda kunder

Våra kunders nöjdhet är vår största belöning. Här är några berättelser från kunder som har använt våra tjänster:

”Flytten från Stockholm till Helsingborg gick smidigt tack vare Nacka Flytt. Deras team var professionella och hjälpsamma hela vägen.” – Maria L.
”Jag var imponerad av hur snabbt och säkert mina saker transporterades. Rekommenderar starkt Nacka Flytt!” – Johan S.

Kostnadsfri offert

Så här får du en offert

Att få en offert från oss är enkelt och icke-bindande. Kontakta oss med detaljer om din flytt så gör vi en bedömning baserad på volym, avstånd och eventuella särskilda behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en transparent prissättning.

Vanliga frågor

Svar på vanliga frågor

Här besvarar vi några av de vanligaste frågorna om långdistansflyttar:

Hur långt i förväg bör jag boka min flytt? Vi rekommenderar att boka minst en månad i förväg för att säkerställa att vi kan möta dina önskemål.
Vad ingår i era tjänster? Våra tjänster kan anpassas efter dina behov, inklusive packning, transport och uppackning.
Hur hanterar ni ömtåliga föremål? Vi använder speciella förpackningsmaterial och tekniker för att skydda ömtåliga föremål under transporten.

Avslutning

Varför välja Nacka Flytt?

Vi på Nacka Flytt är dedikerade till att erbjuda bästa möjliga service för din långdistansflytt. Vårt erfarna team, vår moderna utrustning och vårt kundfokus gör oss till det bästa valet för din flytt från Stockholm till Helsingborg. Kontakta oss idag och låt oss göra din flyttupplevelse enkel och bekymmersfri.

text

20 KBM LASTBIL

500 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

25 KBM LASTBIL

600 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 500 SEK

text

35 KBM LASTBIL

750 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

text

45 KBM LASTBIL

850 kr per timmeEfter RUT-avdrag

2 Flyttgubbar
Försäkring
Minimum 3 timmar
Avbokning 24 timmar innan
Startavgift 600 SEK

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

Få offert inom 24 timmar!