Flyttfirma i Vaxholm

Välkommen till Nacka Flytt och Transport AB, din pålitliga flyttfirma i Vaxholm! Vi är specialister på att göra din flytt i Vaxholm enkel och bekymmersfri.

Få offert inom 24 timmar!

Få offert inom 24 timmar!

Professionell Flytthjälp i Vaxholm

Välkommen till Nacka Flytt och Transport AB, din professionella partner för flytttjänster i Vaxholm. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa och skräddarsydda flytthjälp för invånarna i Vaxholm och dess omgivningar. Med vår långa erfarenhet och välkända service kan du lita på oss för att göra din flytt smidig och bekymmersfri.

Tjänster Vi Erbjuder

Förpackning och Packning

Våra skickliga packningsexperter tar hand om allt från ömtåliga föremål till kläder och elektronik. Vi använder endast högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att dina ägodelar når sin destination i perfekt skick. Med vår förpackningstjänst kan du känna dig säker och fokusera på annat inför din flytt.

Förpackning och Packning

Oavsett om din flytt är lokal inom Vaxholm eller till och från andra platser runt Stockholm, har vi de bästa transportlösningarna för dig. Våra moderna fordon och skickliga förare säkerställer att dina ägodelar transporteras säkert och effektivt till din nya plats. Vi strävar efter att vara punktliga och noggranna för att göra hela transportprocessen smidig och problemfri för dig.

Möbelmontering och Demontering

Vi vet att hanteringen av möbler och andra stora föremål kan vara en utmaning vid flytt. Våra erfarna team tar hand om montering och demontering enligt dina behov. Vi ser till att allt monteras upp igen på din nya plats med noggrannhet och omsorg för att spara dig tid och besvär.

Specialiserade Flytttjänster

Oavsett om du behöver flytta känsliga konstverk, värdefulla antikviteter eller andra specialföremål, kan vi skräddarsy specialiserade tjänster för att se till att dina ägodelar behandlas med extra omsorg och uppmärksamhet.

Företagsflytt

För företagare i Vaxholm erbjuder vi omfattande företagsflytttjänster. Vi arbetar för att minimera avbrott i din verksamhet och se till att allt från kontorsmöbler till känslig teknisk utrustning hanteras med precision och effektivitet.

Med Nacka Flytt och Transport AB kan du vara säker på att varje aspekt av din flytt i Vaxholm hanteras med professionalism och omsorg. Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och få en skräddarsydd plan för din kommande flytt i Vaxholm.

Recensioner


”Anlitade Nacka Flytt och Transport vid min flytt från en lägenhet i Bromma. Flytten och städningen utfördes utan några problem och resultatet var utmärkt och även mycket prisvärt. Rekommenderar företaget starkt!”

Jessica Arvidsson


”Från första samtalet till flytten var klar har allt rullat på smidigt. Nacka Flytt gav det där lilla extra och vi kommer absolut anlita dem igen. Hela gänget var serviceminded och man märker att de vet vad de sysslar med.”

Kristina Grabovska


”Mycket nöjd med deras insats under vår flytt, snabba, trevliga.
Vi flyttade ut o in med en dags mellanrum, de magasinerade vårt lass o stod på plats när de skulle. Kan varmt rekommendera denna firma.”

Åss Humble


”Mycket nöjd! 2 glada och trevliga killar kom och jobbade snabbt och effektivt, men ändå försiktiga med möblerna och prylar. Första flyttfirman av tre som inte skadat prylar eller fifflat med tider. Rekommenderas!!!”

Nikole Stasevska


”Lastbilar kom i utsatt tid, flyttkillar snabbt packade ihop alla saker och lastade i lastbilar. Flytten gick relativt snabbt. Inget gick sönder eller försvann, allt gott.”

Alexander Persson


”Vi har anlitat Nacka Flytt och Transport för en flytt från Värmdö till Blekinge. Personalen gjorde ett utmärkt jobb, inga sura miner för att bära tunga möbler i trappor, inga vilopauser jobbade tills allt var klart. Vi kan rekommendera företaget samt personalen på det varmaste.”

Barbro Israelsson

FAQ

Vilka områden täcker ni för flytttjänster i Vaxholm?

Vi erbjuder våra flyttjänster i hela Vaxholm och dess omgivningar, inklusive närliggande områden inom Stockholm.

Kan ni hjälpa till med både privata och företagsflyttar?

Ja, vi specialiserar oss på både privata och företagsflyttar. Oavsett om det är en lägenhet, villa, kontor eller annan kommersiell verksamhet, kan vi skräddarsy våra tjänster för att passa dina behov.

Hur långt i förväg bör jag boka min flytt med er?

Vi rekommenderar att du bokar din flytt så snart du vet dina planer. Detta hjälper oss att säkerställa tillgänglighet och planera din flytt på bästa möjliga sätt. Vi kan dock ofta hantera bokningar med kort varsel, så tveka inte att kontakta oss även om det är brådskande.

Använder ni specialförpackningar för ömtåliga eller värdefulla föremål?

Ja, vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial och kan skräddarsy förpackningslösningar för att säkerställa att ömtåliga eller värdefulla föremål transporteras säkert under flytten.

Kan ni hjälpa till med nedmontering och uppmontering av möbler?

Absolut. Våra erfarna team kan ta hand om nedmontering och uppmontering av möbler enligt behov för att underlätta din flyttprocess.

Hur lång tid tar det normalt att genomföra en flytt med er?

Tiden det tar att genomföra en flytt beror på flera faktorer, inklusive avståndet mellan dina nuvarande och nya platser, mängden av dina ägodelar och eventuella speciella krav. Vi kan ge dig en uppskattning baserat på din specifika situation när du kontaktar oss.

Här finns vi

Få offert inom 24 timmar!